Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата

Case studies

 • Метрополис Груп АД
  „Метрополис Груп” АД е динамична и нестандартна компания за външна реклама. Извън наложените с времето стандартни рекламни формати, през повече от 10-годишния си опит компанията въвежда и предлага иновативни аутдор проекти на територията на цялата страна.
  Повече
 • Стинг АД
  Стинг АД е една от най-бързо развиващите се търговски компании в България и един от водещите търговци на едро на лекарствени средства и козметични продукти у нас. През 2013 г. Стинг АД за 8-ми път спечели отличието "Национален дистрибутор за годината".
  Повече
 • Търговска верига Зора
  От януари 2013 г. интегрираната информационна система Atlas ERP на AS Systems обхвана дейността на централното управление на Търговска верига ЗОРА и всички 35 магазина в София и страната. Въведеното решение ефективно промени управлението и контрола на голямото многообразие от бизнес процеси, движението на стоки и парични потоци.Идеята на ръководството е новата ИС да обхване всички звена, така че те да заработят като едно цяло.
  Повече
 • SKF Bearings България
  SKF е мултинационална компания, световен лидер в производството на лагери, с повече от 70 завода в цял свят. През 2002 г. тя закупува лагерния завод в гр. Сопот. През юни 2003 година фирма SKF Bearings България избра системата ATLAS ERP, създадена от AS Systems, за автоматизиране на бизнес процесите в завода. Решението на клиента бе мотивирано от високата надеждност на системата, генерираното в нея know-how и професионално подготвеният екип на AS Systems.
  Повече