Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоУслугиОблачни услуги GDPR

Облачни услуги GDPR

Документи и сертификати

 

1. Ей Ес Ес ООД

Фирма AS Systems /Application Software Systems/ e частна българска компания, основана през 1993 година. Компанията е специализирана в проектиране и разработване на интегрирани информационни системи / ERP системи / за управление за динамично развиващи се компании.

Ние разработваме иновативни, адаптивни и оптимизирани решения, които са лесни за адаптиране. Убедени сме, че ключът за нашия успех е тясното сътрудничество с клиента по време на изпълнението. В резултат, инсталираното решение става мощен инструмент за разрастване на бизнеса на клиентите ни в бъдеще. 

Фокусът върху клиента е ключов елемент и основна част от фирмената ни култура. От създаването на AS Systems през 1993 г. екипът има три основни цели, които остават и до днес стратегически приоритет в работата с клиентите: 

 Разработка на специализирани решения за средни и големи (по мащабите на българския пазар) компании с максимална степен на интеграция към нуждите и особеностите на съответния клиент.

Декларация за поверителност - PDF формат

Сертификати: 

ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството

ISO/IEC 27001:2014 - Системата за управление на информационната сигурност

ISO 14001:2015 - Система за управление на околната среда

 

2. Телепоинт

Телепоинт е компания, оперираща TIER3 Дейта Центрове и осигуряваща висококачествени услуги в различни географски локации. Нашите над 10 години опит, Системата за управление на качеството ISO 9001:2015, Системата за управление на сигурността на информацията ISO/IEC 27001:2013 и сертификатът за сигурност на информацията при съхранение и работа с данни за банкови карти (PCI DSS) ни дават увереността, че сме вашият най-добър и надежден доставчик на колокационни услуги..

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ в „ТЕЛЕПОИНТ” ООД („Политика за поверителност“) - PDF формат

Сертификати: 

ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството

ISO/IEC 27001:2014 - Системата за управление на информационната сигурност

PCI DSS - Сертификатът за сигурност на информацията при съхранение и работа с данни за банкови карти

 

3. Телехаус

Телехаус ЕАД предлага пълната гама услуги за пренос на данни и Интернет за оператори и фирми. Компанията работи предимно в България с управление в София. Главния технически център е разположен в Международния колокейшън център Телепоинт, сертифициран по ISO:9001 и единствения в страната сертифициран по ISO:27001 (Security). Телехаус разполага с най-съвременната апарaтура измежду националните оператори в България и е предпочитаният интегратор на комуникационна свързаност сред компаниите от групата на БТТ. Телехаус притежава сетрификат за Система за управление на качеството по ISO:9001.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ в „ТЕЛЕХАУС” АД („Политика за поверителност“) - PDF формат

Сертификати: 

ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството

ISO/IEC 27001:2013 - Системата за управление на информационната сигурност

 

4. ICN.bg

Интернет Корпорейтед Нетуъркс ЕООД

„ICN Bg е българска хостинг компания, доказала се като технологичен лидер на нашия пазар в тази сфера. Основана е през 2004 и вече над десетилетие успешно се доказва като надеждна и бързо развиваща се IT фирма, на която може да разчита всеки предприемач и онлайн потребител. Разполага с широка гама от хостинг услуги, в които внедрява последите технологични новости, подобряващи работата на сайтовете, платформите и системите на клиентите. Портфолиото от предлагани продукти включва - хостинг, домейн имена, Cloud, Наети сървъри, SSL сертификати, DDoS защита, бизнес имейл решение cMailPro и други. ICN Bg тясно специализира в повишаване на сигурността на своите клиенти и ето защо постоянно интегрира световните технологични иновации в тази сфера.“

Декларация за конфиденциалност - PDF формат

Сертификати: 

ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството

ISO/IEC 27001:2017 - Системата за управление на информационната сигурност