Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоПоддръжка

Поддръжка

AS Systems прилага гъвкава процедура за поддържане на вашите информационни системи, съобразена с индивидуалните ви нужди и специфичен режим на работа. Нашият екип по внедряване и поддръжка на системите е мобилен и перфектно подготвен за да осигури непрекъснатост на бизнес процесите.
 

Сключвайки договор за поддръжка, вие получавате:

  • Поддръжка с минимално време на реакция
  • Нови версии на системата
  • Поддържане на специфичните приложения
  • Настройки на анализи и документи
  • Актуализация, съгласно промените в законовите разпоредби
Електронната поддръжка се насочва към нашия ЕКИП за ПОДДРЪЖКА на applss@applss.com. Включете колкото можете повече информация, за да позволите на специалиста по поддръжката да диагностицира вашата ситуация и да Ви отговори с минимален брой електронни писма. Вашето запитване се обозначава с номер за бъдеща идентификация.
Работно време е от 9:30 до 18:30 часа от понеделник до петък.
Елeктронна поща се получава 24 часа в денонощието, като отговорите се изпращат в рамките на работния ден. Списъкът с имейли постоянно се проверява и това е най-добрия начин да поставите нови въпроси, както и да се свържете с нас относно съществуващ проблем.
 

Секция РЕСУРСИ е разработена за удобство на нашите партньори и клиенти. Осигурява бърз достъп до най-новите промени в продуктите, както и до важна информация за правилното им внедряване и експлоатиране.

Секция ПРЕЗЕНТАЦИИ съдържа обща фирмена и продуктова информация, както и такава, свързана с развитието на ИТ сектора в България.  

Всички файлове могат са се свалят от нашия сайт абсолютно безплатно.

KЛИЕНТСКО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ОТДАЛЕЧЕНА ПОДДРЪЖКА.

Описание:

Клиентско приложение за отдалечена поддръжка. (Прост и малък модул за клиенти, който работи непосредствено, без инсталиране, и не изисква административни права -оптимизиран за незабавна поддръжка.).


За да изтеглите приложението натиснете върху иконката:

TeamViewer ver. 7 (не по-висока