Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоПоддръжка

Поддръжка

AS Systems прилага гъвкава процедура за поддържане на вашите информационни системи, съобразена с индивидуалните ви нужди и специфичен режим на работа. Нашият екип по внедряване и поддръжка на системите е мобилен и перфектно подготвен за да осигури непрекъснатост на бизнес процесите.

Сключвайки договор за поддръжка, вие получавате:

  • Поддръжка с минимално време на реакция
  • Нови версии на системата
  • Поддържане на специфичните приложения
  • Настройки на анализи и документи
  • Актуализация съгласно промените в законовите разпоредби. Актуализиране на всички програмни продукти в съответствие с промените в нормативните актове (без такива, които могат да променят значително логиката и функционалностите на програмите). За PharmaStar Съгласно чл.4.2, чл.4.10 от "ЛИЦЕНЗИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ PHARMASTAR"
Електронната поддръжка се насочва към нашия ЕКИП за ПОДДРЪЖКА на applss@applss.com. Включете колкото можете повече информация, за да позволите на специалиста по поддръжката да диагностицира вашата ситуация и да Ви отговори с минимален брой електронни писма. Вашето запитване се обозначава с номер за бъдеща идентификация.
 
Работно време е от 9:30 до 18:30 часа от понеделник до петък.
 

Елeктронна поща се получава 24 часа в денонощието, като отговорите се изпращат в рамките на работния ден. Списъкът с имейли постоянно се проверява и това е най-добрия начин да поставите нови въпроси, както и да се свържете с нас относно съществуващ проблем.
Секция РЕСУРСИ е разработена за удобство на нашите партньори и клиенти. Осигурява бърз достъп до най-новите промени в продуктите, както и до важна информация за правилното им внедряване и експлоатиране.
Секция ПРЕЗЕНТАЦИИ съдържа обща фирмена и продуктова информация, както и такава, свързана с развитието на ИТ сектора в България.

 

КЛИЕНТСКО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ОТДАЛЕЧЕНА ПОДДРЪЖКА.

Малък модул за клиенти, който работи непосредствено без инсталиране и не изисква административни права оптимизиран за незабавна поддръжка..

За да изтеглите приложението натиснете върху иконката:

TeamViewer QuickSupport, ver.15 
Изтеглете TeamViewer Изтеглете TeamViewer

Описание:

Трафикът на TeamViewer е защитен с помощта на обмен на публични/частни ключове на RSA и криптиране на AES (256-битова) сесия. Тази технология се използва за https / SSL и според днешните стандарти се счита за напълно безопасна.
Тъй като частният ключ никога не напуска клиентския компютър, тази процедура гарантира, че взаимосвързаните компютри - включително сървърите за маршрутизиране на TeamViewer - не могат да дешифрират потока от данни. Дори TeamViewer, като операторите на маршрутизиращите сървъри, не може да чете криптирания трафик на данни.

Вариант 2 - КЛИЕНТСКО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ОТДАЛЕЧЕНА ПОДДРЪЖКА.

Клиентско приложение за отдалечена поддръжка. (Прост и малък модул за клиенти, който работи непосредствено, без инсталиране, и не изисква административни права – оптимизиран за незабавна поддръжка.).

Описание:

AeroAdmin oсигурява ефективна система за защита, защитаваща потребителите от неоторизиран достъп до отдалечен работен плот.

AeroAdmin осигурява криптиране от край до край със силни криптографски ключове AES-256 и RSA-1024. Тази технология се основава на същите стандарти като https / SSL и съответства на съвременните световни стандарти за сигурност.

Всички пакети, изпратени и получени по време на комуникация с отдалечен край (включително сигнали от клавиатура и мишка, прехвърляне на изображения и файлове) са напълно криптирани. Само крайните точки, участващи в сесия за отдалечен достъп, имат ключовете и могат да дешифрират пакетите.
Ключовете за криптиране са динамични и се генерират за всяка сесия на случаен принцип, не се съхраняват.

Ние се стремим да предоставяме квалифицирана и бърза отдалечена поддръжка със сигурни и съвременни средства за комуникация.