Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоЗа насНашата философия

Нашата философия

Фирмената култура на компанията стъпва на три основни елемента: синергията на екипното начало, отношението ни към клиентите и партньорството с доставчиците ни.

Ние в AS Systems последователно градим среда, в която да се раждат иновативни идеи. Залагаме на екипната работа и поощряваме креативността на всеки служител. В резултат на това всеки се чувства свободен да споделя и да развива своите идеи.

 

При нас работят хора, които не следват инерцията, а искат нещата да се случват по възможно най-подходящия и ефективен начин. Над 30 човека персонал, основно програмисти и консултанти - това е нашият капитал. Високият професионализъм и мотивацията са основни критерии при подбора на кадрите. В динамичната среда на ИТ бизнеса в България ние се гордеем с ниско текучество на персонала – повече от 50% от нашите служители имат над 5 години трудов стаж в компанията.

 

Най-важното в отношенията с нашите клиенти е доверието.
Във всеки аспект от дейността ни клиентите виждат и оценяват професионализма, и имат доверие, че:
- получават най-доброто решение за своите нужди
- внедрените решения подпомагат техния бизнес
- получават 24/7 поддръжка на всички критични бизнес процеси

Потвърждение на това е портфолиото ни от дългогодишни клиенти – водещи компании в различни бизнес сфери, работещи и развиващи се успешно в сътрудничество с нас.

 

Важен елемент от фирмената ни култура е и отношението ни към доставчиците. С постоянство градим професионални, коректни и в същото време приятелски отношения.