Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоПоддръжкаДистанционна поддръжка

Поддръжка

КЛИЕНТСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА

Вариант 1 – КЛИЕНТСКО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ОТДАЛЕЧЕНА ПОДДРЪЖКА.

 
Изтеглете TeamViewerИзтеглете TeamViewer

TeamViewer QuickSupport ver. 15

За да изтеглите приложението натиснете върху иконката.

След изтеглянето - стартирайте приложението!

TeamViewer QuickSupport e малък модул за клиенти, който работи непосредствено, без инсталиране и не изисква административни права. Оптимизиран е за незабавна поддръжка.

ВАЖНО: Считано от 15 януари 2020 г. се променя версията на QuickSupport. Ако разполагате с по-ранна версия, вече не можете да я използвате. Трябва да изтеглите тази, която е предоставена тук.

След изтеглянето – стартирайте приложението!

Описание на приложението:

Трафикът на TeamViewer е защитен с помощта на обмен на публични/частни ключове на RSA и криптиране на AES (256-битова) сесия. Тази технология се използва за https / SSL и според днешните стандарти се счита за напълно безопасна.

 Тъй като частният ключ никога не напуска клиентския компютър, тази процедура гарантира, че взаимосвързаните компютри - включително сървърите за маршрутизиране на TeamViewer - не могат да дешифрират потока от данни. Дори TeamViewer, като операторите на маршрутизиращите сървъри, не може да чете криптирания трафик на данни.

 

Вариант 2 - КЛИЕНТСКО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ОТДАЛЕЧЕНА ПОДДРЪЖКА.

Клиентско приложение за отдалечена поддръжка. (Прост и малък модул за клиенти, който работи непосредствено, без инсталиране, и не изисква административни права – оптимизиран за незабавна поддръжка.).

За да изтеглите приложението, натиснете върху иконката.

След изтеглянето – стартирайте приложението!

Описание на приложението:

AeroAdmin oсигурява ефективна система за защита, защитаваща потребителите от неоторизиран достъп до отдалечен работен плот.

AeroAdmin осигурява криптиране от край до край със силни криптографски ключове AES-256 и RSA-1024. Тази технология се основава на същите стандарти като https / SSL и съответства на съвременните световни стандарти за сигурност.

Всички пакети, изпратени и получени по време на комуникация с отдалечен край (включително сигнали от клавиатура и мишка, прехвърляне на изображения и файлове) са напълно криптирани. Само крайните точки, участващи в сесия за отдалечен достъп, имат ключовете и могат да дешифрират пакетите.

Ключовете за криптиране са динамични и се генерират за всяка сесия на случаен принцип, не се съхраняват.

Ние се стремим да предоставяме квалифицирана и бърза отдалечена поддръжка със сигурни и съвременни средства за комуникация.