Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоПродуктиAtlas ERPМобилна търговия

Мобилна търговия

Приложение за мобилна търговия, намаляващо неколкократно времето за реализация на продуките. Приложението е разработено с технологии, позволяващи детайлна настройка спрямо спецификата на клиента. Atlas Mobile може да бъде настроен за on line и за off line работа с централната база данни в зависимост от конкретния проект.

 

 

Основни функционални възможности

 • Създаване на всякакви разходни документи за стоки и услуги

 • Възможност за работа с  различни механизми за търговски условия – отстъпки по артикули, отстъпки по клиенти, ценови листи по клиенти, сложни търговски условия включващи комбинации от клиент, артикул, начин на плащане, срок на плащане и други параметри, които могат да се настройват.

 • Възможност за отпечатване на различни типове разходни документи – заявки, фактури, касови бележки.

 • Възможност за разнообразни справки:
  - за складови наличности – по артикули и по партиди
  - за платени и неплатени фактури
  - досие на клиента и др.
 • Специално, напълно настроеваемо приложение за синхронизация на мобилното устройство със съответната база данни на използваната ERP система.

 • Приложението работи практически с всяко hand-held устройство с Touch Screen, с операционна система Windows Mobile 5, 6, 6.1, 6.5, а синхронизацията с офисните системи може да е безжична (WiFi, GPRS, ActiveSync).

 • Номенклатурите, необходими за създаване на разходните документи, се настройват според нуждите на клиента. Освен основните номенклатури – клиенти, артикули и услуги, могат да се добавят и други, използвани в конкретния бизнес модел – типове плащания, срокове на плащане и др.