Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоНовиниAS SYSTEMS ИЗГРАДИ И СТАРТИРА СВОЯ ОБЛАК

AS SYSTEMS ИЗГРАДИ И СТАРТИРА СВОЯ ОБЛАК

24.05.2017

Фирма Ей Ес Ес ООД /Application Software Systems/ e частна българска компания, основана през 1993 година. Компанията е специализирана в проектиране и разработване на интегрирани информационни системи /ERP системи/ за управление за динамично развиващи се компании.

 

Ние разработваме иновативни, адаптивни и оптимизирани решения, лесни за използване от бизнеса. Убедени сме, че ключът за нашия успех е тясното сътрудничество с клиента. В резултат нашите софтуерни продукти и решения са мощен инструмент за разрастване на бизнеса в перспектива.

 

ПРОЕКТ

 

През 2016 г. Ей Ес Ес ООД спечели в надпреварата с много други фирми проект с главна цел: “Подобряване на производствения капацитет“ за изграждане на частен облак. Идеята, която беше заложена от самото начало, е предоставяне на оптимални решения на бизнеса, които всеки може да си позволи. Съкращаване на процеса, от разработките до момента на интеграция и внедряване. Клиентите на Ей Ес Ес ООД ще могат в максимално кратки срокове да имат на разположение готова облачна среда за използване. Оборудването е базирано в дейта център, разположен в гр. Монтана.

Технологичен партньор на фирмата в реализация на този амбициозен проект е ICN.bg . „Интернет Корпорейтед Нетуъркс” ЕООД най голямата хостинг компания в България. Благодарим на колегите от ICN.bg и техния високо професионален екип за доброто сътрудничество и добре свършената работа.

 

ПОЛЗИ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА БИЗНЕСА

 

Всички усилия на фирмата са насочени към нейните настоящи и бъдещи клиенти.

Всеки бизнес, който използва решения на компанията ще може, без да инвестира в скъп и високотехнологичен хардуер, лицензии за системен софтуер, разходи за климатизация, обособяване на специализирани помещения и други, да се възползва от новите облачни решения. За клиентите, които не разполагат със собствен ИТ персонал, предлагаме системна поддръжка. Компаниите, които ползват външни фирми за тези услуги, могат да продължат да разчитат на тях.

Клиентите могат да наемат Microsoft SPLA лицензи за своите нужди на много изгодни ценови условия. Нашите клиенти заплащат услугите на база реално месечно потребление за изчислителни ресурси. Предлагаме и индивидуални пакети за техническо обслужване.

Цялата инфраструктура има осигурена техническа поддържа и свързаност 24х7х365.

Тенденциите за развитие на бизнеса в последните години предполагат ориентиране към облачните технологии. Все по-голяма част от фирмите ползват или имат намерение да използват облачните технологии. Необходимо е бизнеса да знае, за какво и по какъв начин може да ги използва. Предлаганите услуги като наем на виртуални сървъри, backupсървъри, цялостни backup решения, Email услуги, хостинг на фирмени уебсайтове, пощенски услуги, антивирусни решения и много други. Използване на такива облачни услуги ще ви спести средства!

Важно е да знаете, независимо от това дали вашият бизнес се развива, или вие сега стартирате нова компания, бизнесът ви ще бъде още по успешен с облачните технологии. Използвате толкова ресурси, колкото са ви необходими в момента, по такъв начин пестите и от средства за разширяване на инфраструктурата. Бъдете в крак с времето!

 

ТЕХНОЛОГИЧНА СРЕДА

 

CloudРешението на което се базира нашата виртуална облачна инфраструктура е CISCO UCS, която се характеризира със своята надеждност, ефективност, много добро и лесно управление, Скалируемост.

Облачната инфраструктура се управлява от OnApp.

Решението на OnApp дава възможност да се създават и управляват както частни, така и публични clоud сървъри. С тази платформа за управление можем да правим най-доброто разпределяне на наличния хардуер и да се предоставят ефективни и рентабилни производствени среди.

OnApp Cloud - поддържа интеграция на облак, интеграция на виртуален сървър, управление и разпределяне на ресурсите на виртуалните сървъри, изчисляване на ресурси и управление на SAN, управление на потребителите, самостоятелно провизиране, CDN и DNS, и други свързани с тях функции.

 

МОДУЛИ и ВИРТУАЛИЗАЦИЯ

 

В тази система за управление на облачни инфраструктури на OnApp влизат различни модули:

  • Модул административен панел;

  • Модул потребителски портал;

  • Модул отдалечено управление

OnApp Cloud поддържа три изчислителни платформи за виртуализация на ресурсите:

 

CLOUDBOOT ИЗЧИСЛИТЕЛНИ РЕСУРСИ

 

CloudBoot функционалността е метод за инсталиране на изчислителен ресурс, без присъствието на локален диск или друг носител за данни, използвайки PXE и DHCP сървъри. CloudBoot работи с Intergraded Storage.

 

УПРАВЛЯЕМИ ВИРТУАЛНИ СЪРВЪРИ

 

Решението на OnApp ни дава пълен контрол над виртуалните сървъри без значение за какви нужди ще го използваме, за частен или публичен clоud. Удобно, лесно и бързо могат да се променят изчислителните ресурси на виртуалните сървъри. Архивиране на сървърите по време на работа. Възстановяване на виртуалните сървъри в случай на сървърна неизправност.

 

СКАЛИРУЕМОСТ

 

Нашият облак разполага с инструменти и системи за управление с висока скалируемост на облачната среда. Тази среда позволява да добавяме изчислителни ресурси, хранилища за данни, както и налични ресурси по всяко време, в което имаме нужда от тях.

Всеки бизнес се нуждае от механизми за управление, надеждност, постоянна свързаност, на цялостни технологични решения, достъпни винаги и по всяко време. Благодарение на облачните технологии този тип решения стават достъпни за големи, средни и малки компании, за всеки бизнес.