Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата
НачалоНовиниУспешна сертификация

Успешна сертификация

19.06.2018

Ей Ес Ес ООД успешно премина сертификационния процес при внедряване на система за верификация на лекарства към БОВЛ

 

Приложения:

1. Сертификат кратка версия тук.

2. Серфикат пълна версия тук.

 

Кратка информация за БОВЛ

 

Българска организация за верификация на лекарствата (БОВЛ) е учредена на 14 март 2016 г. в гр. София като сдружение с нестопанска цел за подпомагане прилагането в България на Директива 2011/62/ЕС за предотвратяване на навлизането на фалшифицирани лекарства в законната верига на доставка. 

 

Учредителите на БОВЛ са петте организации, които представляват заинтересованите страни, участници в производството и разпространението на лекарства – Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България, Българската генерична фармацевтична асоциация, Българската асоциация за развитие на паралелна търговия с лекарства, Българската асоциация на търговците на едро с лекарства и Българският фармацевтичен съюз. 

 

Основната цел на БОВЛ е да осигури снабдяването на пациентите с автентични лекарствени продукти чрез изграждане, експлоатиране и поддържане на ефективна система за верификация на лекарствата в Република България. БОВЛ работи в тясно сътрудничество с държавните институции в сферата на здравеопазването.

 

За повече информация в сайта на БОВЛ