Затвори

Забравена парола

Въведете e-mail, който ползвате за достъп до системата, на който ще Ви бъде изпратена паролата

Клиенти

Софарма Трейдинг АДСофарма Трейдинг АД
Един от водещите вносители и дистрибутори на едро на лекарствени средства и козметични продукти в България, в тор 3 на българските фармацевтични дистрибутори, в тор 100 на българските компании. Софарма Трейдинг АД разполага с 5 складови бази - в София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Бургас. Предлага на своите партньори - производители на фармацевтични продукти - и преддистрбуционни услуги, предоставящи разнообразни логистични решения по вноса, съхранението и дистрибуцията на стока до крайни клиенти. “Софарма Трейдинг” АД е сертифицирана по ISO 27001:2005, ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2004
Препоръка
Стинг АДСтинг АД
Един от водещите вносители и дистрибутори на едро на лекарствени средства и козметични продукти в България, в тор 3 на българските фармацевтични дистрибутори, в тор 100 на българските компании. Стинг АД разполага с 5 складови бази – в София, Пловдив, Варна, Бургас и Разград. С тях осигурява покритие в национален мащаб по критериите за Добра Дистрибуторска Практика и международните стандарти за оптимизиране на снабдяването с лекарствени продукти. През 2013 г. Стинг АД за 8-ми път спечели отличието "Национален дистрибутор за годината".
Препоръка
Case study
Либра АГЛибра АГ
Един от водещите вносители и дистрибутори на едро на лекарствени средства и козметични продукти в България, в тор 3 на българските фармацевтични дистрибутори, в тор 100 на българските компании. Либра АГ разполага с 5 складови бази – в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново. Успешната дейност се базира на екипи от висококвалифицирани продуктови мениджъри, специализирани в областта на етичния и ОТС маркетинг, опитни медицински представители и аптечни консултанти, покриващи цялата страна и всички таргетни групи специалисти.
Фармнет ООД
Фармнет ООД
Вносител и търговец на лекарствени средства и козметични продукти, медицински изделия, медицинско оборудване и консумативи. Основен дистрибутор за веригa аптеки Марешки – с над 200 обекта, в тор 100 на българските компании.